Navigation Menu+

Vroegboekkorting

Boek en betaal vóór 1 mei uw kampeerplaats en ontvang TIEN PROCENT vroegboekkorting op uw verblijf. Wees er dus snel bij en boek uw vakantie op onze camping. Gebruik hiervoor onze reserveringspagina’s. Voor onze verhuurobjecten geldt: Iedere tweede week tien procent korting op de huurprijs.

Verhuurobjecten

Tunneltent - vroegboekkorting Het aanbod is gevarieerd. We hebben een paar kleine wijzigingen toegepast. Zo gaan we onze nieuwe tunneltenten plaatsen rondom het kinderspeelveld. U heeft dus de keuze om met uw gezin rondom het ruime speelveld te staan en te verblijven in een lagunatent of een tunneltent. Als u kiest voor meer luxe dan kunt u langs het speelveld ook één van onze mobilhomes huren. Bent u met drie personen dan kunt u in onze grotere Hobby caravan uw vakantie doorbrengen. Natuurlijk is het ook mogelijk hier een extra tentje bij te zetten voor een vierde persoon. Aan het eind van de camping, aan de oever van de MESVRIN worden nog twee tunneltenten opgezet. Wij vinden dit nog steeds de meest idyllische plekjes van onze camping. Hier waan je je echt in de natuur.   Mobilhome - vroegboekkorting

 

Mei vakantie

lagunatent - vroegboekkortingWij hebben hier meestal een prachtig voor- en najaar met heel veel vogels en andere dieren, dus wilt u in deze periode reeds de benen strekken, vissen of de prachtige natuur komen bekijken, dan kunt u gebruik maken van onze volledig ingerichte lagunatenten die dan al zijn opgezet. Ook de mobilhomes en de caravans zijn dan vanzelfsprekend te huur.

 

 

 

Camping des 2 Rives
26-28 Rue de Toulon
71190 Etang sur Arroux
0385823973