Navigation Menu+

Tunneltent

tunneltent

 

Onze tunneltenten.

In 2008 hebben wij voor het eerst geëxperimenteerd met onze tunneltenten. Omdat wij de afgelopen jaren hier een grote toename van zagen, vonden wij het leuk om mensen de mogelijkheid te bieden bij ons te kamperen deze tenten.   tunneltent-morvan-2

Lekker ontbijten in het ochtendzonnetje en vervolgens met een goed boek voor uw tent zitten, terwijl u goed een oogje in het zeil kunt houden naar uw kinderen die op het speelveld met elkaar spelen.

De tenten bieden van binnen veel ruimte, gebouwd als zespersoons tent bieden wij aan voor maximaal vier personen. tunneltent-morvan-3Zoals u ziet hebben we er een heuse eethoek in staan en treft u ook een koelkastje met een ‘keukenblokje’ met gaskomfoor aan. Buiten hebben wij een grote picknickset en een parasol. Voorts is elke tent uitgerust met keukengerei voor vier personen.

De twee ruime slaapcabines bieden plaats aan 2 x 2 personen. Bent u met zijn vijven? In overleg kunt u uw slaaptentje naast de tent plaatsen. Voor kinderen vaak extra leuk, kamperen in hun eigen tent! tunneltent-morvan-4

Voor uw verblijf neemt u wel uw eigen beddengoed mee. Ook handdoeken en kleding neemt u zelf mee, maar dat laatste spreekt voor zich!

Korting

Voor de tunneltenten geldt ook dat u bij de tweede week 10% korting ontvangt op uw huurprijs. Deze staan op de plaatsen F07,D16, D17, D19, B16 en B19 en de tarieven kunt u hier vinden. Reserveren kunt u hier.