Navigation Menu+

Routebeschrijving

Auto Trein Faciliteiten Openbaar vervoer Bus Uitstapjes

Route naar Camping des 2 rives

Met de auto

Vanuit Nederland kunt u op meerdere manieren naar Etang sur Arroux komen. Om de stress zo snel mogelijk achter u te laten is de kortste route tevens de mooiste. Deze gaat deels voorbij aan de tolwegen. Indien u de gehele route de tolwegen wilt vermijden, kan dit natuurlijk ook.
U kunt uw ideale route uitzoeken via de volgende webpagina: www.routenet.nl

 

Met de trein

Natuurlijk kunt u ook reizen met de trein. De rit met de TGV vanuit Amsterdam naar Dijon duurt ongeveer 8,5 uur. In Dijon stapt u dan weer over op de trein naar Etang sur Arroux. Informatie over reizen met de trein: internationale treinplanner

 

Faciliteiten Openbaar vervoer

Etang sur Arroux heeft een bus- en treinstation. Dit ligt aan de noordkant van het dorp. Om de camping te bereiken dient u 900 meter zuidelijk te wandelen. Op verzoek kunnen wij u ook komen halen. Het is prettig als u dit bij reservering even aangeeft. De trein rijdt niet frequent; het is daarom raadzaam om van te voren de bovengenoemde sites te raadplegen.

 

Met de bus

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u met Eurolines vanaf Amsterdam Amstel station met de bus naar Dijon. U reist ‘s nachts. Vanuit Dijon kunt u dan met de trein naar Etang sur Arroux. Zie voor meer informatie: www.eurolines.com

 

Uitstapjes

Als u wilt kunt u de auto ook zijn welverdiende vakantie geven en met het openbaar vervoer reizen of de fiets nemen. U kunt heel goed vanuit de camping met bus en trein de Morvan in voor een fijne wandeling of andere interessante steden of bezienswaardigheden aandoen in de Bourgondische regio.
Voor regionaal openbaar vervoer informatie kijkt u op: www.sncf.com

Camping des 2 Rives
26-28 Rue de Toulon
71190 Etang sur Aroux
0385823973