Navigation Menu+

Overig aanbod

WAT BIEDEN WIJ U NOG MEER? Naast ons zeer uitgebreide ‘standaard’ aanbod van onder andere tunneltent, lagunatent, caravan of mobilhome hebben wij voor u ook nog:

Groepstenten

Voor u staan twee groepstenten beschikbaar, met of zonder luchtbedden. Deze worden vaak gebruikt indien u op doorreis bent en voor één nachtje een eenvoudige overnachting wilt hebben voor grotere gezinnen. Ook gebruiken we de groepstenten als ‘overnachtingtenten’ voor mensen die hun vakantie bij ons hebben gevierd en de volgende dag naar huis gaan.

Kamers

In het grote gebouw aan de entree van de camping hebben wij vier kamers die in de zomer verhuurd worden als eenvoudige slaapkamers. Met comfortabele bedden en een kleine koelkast zijn deze geschikt voor gezinnen tot vijf personen die op doorreis zijn. U kunt gebruik maken van een keuken en de kantine is voorzien van een TV.

Overnachtingtent

U kunt uw laatste nacht overnachten in één van onze leegstaande tenten. Voor u het grote gemak dat u rustig uw auto in kunt pakken en alles netjes op kunt bergen. Zelfs indien u uw gehele vakantie uitzonderlijk mooi weer heeft gehad, is de kans aanwezig dat juist op de laatste dag alles natregent. Vaak is de tent na een paar uurtjes zonneschijn alweer droog en kunt u hem alsnog inpakken. Dus ook geen ‘laatstedagregenbuistress!’. Vervolgens overnacht u in één van onze tenten. Luchtbedden liggen voor u klaar. De volgende ochtend kunt u dan na uw kopje koffie en uw broodje volledig ontspannen uw terugtocht aanvaarden. Wel dient u in het hoogseizoen uw plaats in dit geval aan het begin van de middag leeg te hebben. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken, laat het dan even weten als u reserveert, of bij aankomst. U loopt dan niet het risico dat alles reeds vol is.