Navigation Menu+

Mobilehome

 

De mobilehomes

Onze mobilehomes, of chalets, staan volgens ons op één van de mooiste plekjes van de camping. Onder de lommerrijke platanen, aan de rand van het immense speelveld, zodat u vanuit uw luie stoel op het terras een prima zicht heeft op uw kinderen die zich de hele dag kunnen vermaken op het speelveld.     Mobilehome Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien. Drie slaapkamers, voor in het totaal zes personen, een complete keuken, een eigen douche en een apart toilet, maken het dat je niet echt meer kunt spreken van kamperen. Toch genieten u en uw kinderen volop van het campingleven.

De terrassen van de chalets liggen pal op het zuiden, dat betekent dat u de gehele dag zon op het terras heeft, welke u uiteraard kunt ontvluchten door gebruik te maken van de parasols. Ook de schaduwrijke platanen zorgen overdag voor voldoende afkoeling.       Camping MorvanOnze twee chalets zijn vaak als eerste verhuurd, dus is het raadzaam om tijdig te boeken.

Korting

Gedurende het gehele hoogseizoen in de maanden juli en augustus krijgt u op uw tweede week 10 % korting. In deze maanden worden de chalets alleen verhuurd van zaterdag tot zaterdag. De recente chalets zijn modern ingericht naar de huidige maatstaven.

Ook in het laagseizoen, en zelfs in de winter kunnen de chalets worden gehuurd.

Voor de tarieven klikt u hier.

Reserveren kunt u hier

 

MobilehomesModerne Chalets morvan