Navigation Menu+

Lagunatent

lagunatent

Onze lagunatenten.

Velen zijn u al voor geweest. Onze lagunatenten, met de uitstraling van een bedoeïnetent, maar met het comfort van een luxe ingerichte tent, staan ook dit jaar weer voor u klaar.

Het zijn de enige tenten die u reeds vanaf de meivakantie kunt huren. Ze zijn beschikbaar tot eind september. Dit kan, omdat het materiaal beter bestand is tegen elk weertype.

Deze staan op de plaatsen M04, M05, M06 en M07.   lagunatent-huren-morvan-2Hier kunt u vanuit uw luie stoel een goed boek lezen, terwijl uw kinderen zich prima op het veld vermaken.

De ochtenden heeft u profijt van de grote groene haag waar de tenten zijn gesitueerd, om aan het eind van de dag heerlijk in het zonnetje te kunnen genieten van een heerlijk glas van onze befaamde Des 2 Rives wijn of rosé. Wat wilt u nog meer?  

De lagunatenten zijn zeer geschikt voor vier personen met hun twee ruime slaapcabines. Doordat de wanden recht zijn heeft u optimaal genot van de ruimte. Door de luxe bedden en de complete inrichting zou u haast vergeten dat u gewoon in een tent kampeert. lagunatent-huren-morvan-4

Het onthaasten begint reeds terwijl u van huis vertrekt. Niet met een afgeladen auto bepakt en bezakt op vakantie gaan, maar enkel uw beddengoed en kleding mee en natuurlijk leeswerk en speelgoed voor u en uw kinderen. Ook voor de lagunatenten geldt in de maanden juli en augustus, op de tweede week 10 % korting!

Hier vindt u onze tarieven. Hier kunt u reserveren.

lagunatent-huren-morvan-3