Navigation Menu+

Kanoverhuur

KANO EN KAJAK OP DE ARROUX

Kanoverhuur in de Morvan Wat een avontuur! Drie uur lang kanoën vanaf de camping door de Morvan. U vaart ongeveer elf kilometer stroomafwaarts door een adembenemend stiltegebied. De ijsvogels scheren langs u heen over het water. Af en toe staat een grote witte Charolais u meewarig aan te kijken. Vanaf de maand mei is de rivier zeer goed te bevaren door jong en oud. Aan het eind van de tocht wordt u opgewacht om weer naar de camping te worden teruggebracht. Kanoverhuur in de Morvan

Picknicken langs de Arroux

Picknicken langs de Arroux. Met uw picknickmand mee kunt u heerlijk met uw gezin genieten van de rust aan de oevers van de Arroux. Op plekjes waar niemand komt, waar waarschijnlijk zelfs uw mobieltje tot rust komt (geen bereik). U reserveert uw kano(‘s) de gehele dag en neemt uitgebreide pauzes met uw gezin.

Vertrektijden

Kanoverhuur in de MorvanVanaf camping Des 2 Rives in Etang sur Arroux naar St. Nizier sur Arroux. vertrek om 08.30 uur of vertrek om 14.00 uur U wordt drie uur later opgehaald. Indien u de picknicktocht doet dan is vertrek en aankomst in overleg.

 

 

TARIEVEN KANOTOCHTEN

 

Vanaf camping Des 2 Rives in Etang sur Arroux naar St. Nizier sur Arroux

  • kajak 1 persoon        € 19,00
  • kano 2 personen      € 34,00
  • kind extra in kano    €   7,50
  • Prijzen voor een hele dag in overleg

Het is verplicht om te reserveren. Deze activiteit is niet alleen voor mensen die op de camping verblijven. Verblijft u in een vakantiewoning in de buurt, of wilt u als tweedehuizenbezitter de tocht ook maken? Bel ons even of kom langs om uw tocht te boeken. Peddels, zwemvest en een bidon, om uw spullen droog te bewaren, worden er bij geleverd en zijn inclusief. Vergeet niet uw camera mee te nemen!