Navigation Menu+

Kamperen in de Morvan: Camping des 2 Rives

 

 De Morvan (Bourgogne)

Kamperen in de Morvan terras van Camping des 2 Rives

De Morvan is nog een relatief onbekend stukje Frankrijk op nog geen dag reizen van Nederland. Camping des 2 Rives ligt centraal in Bourgondië, dat bestaat uit de departementen Yonne, Nievre, Côte d’or en Saône & Loire. Het groene hart van Bourgondië is het nationaal Parc du Morvan.

Onthaasten

Niets doen wordt bij ons tot kunst verheven. Het enige wat snel gaat is het “onthaasten”. Tot rust komen bij Camping des 2 Rives overkomt je. Wordt de croissant de dag na aankomst nog om acht uur bij de bakker gehaald, na een paar dagen ligt deze er om tien uur nog. Het Bourgondische “slakkentempo” is een feit.

Kaarthouders van ACSI, ANWB, CAMPINGWIJZER , CAMPERCARD en SVR leden kamperen voor slechts

€ 16,00 per nacht in het laagseizoen.

best deal cccci kaartsvr

 De camping

Spelen bij de rivier bij camping des 2 rives, kamperen in de MorvanOnze camping ligt in het park, aan de zuidoost kant geflankeerd door twee riviertjes de Arroux en Mesvrin. Deze biedt op dit moment 100 ruime plaatsen, vrijwel allen voorzien van elektra.

Activiteiten

Er is veel te doen: wandelen en fietsen vanaf de camping, maar ook kunt u een kanotocht maken van drie uur, waarna u weer door ons wordt opgehaald. Ook zijn er nog genoeg andere activiteiten te beleven.

En wat dacht u van een goed glas wijn bij een knapperend kampvuur, dus een goede reden om verder te kijken op deze uitgebreide website.

Wij zijn van 1 april tot 31 oktober open.

Wilt u in het hoogseizoen zeker wilt zijn van een plaatsje dan moet u tijdig reserveren.
Kijk ook eens bij ons verhuuraanbod voor onze tunneltenten, lagunatenten of mobilehomes als u zonder caravan of tent wilt reizen.

De camping is ook te vinden in de gidsen van de ACSI, ANWB, CAMPINGWIJZER en de CAMPERCARD, daarom weten veel mensen in het laagseizoen met deze kortingskaarten ons te vinden.

Verwarmd sanitair

Omdat wij een verwarmd sanitair-gebouw hebben kunt op een frissere dag toch comfortabel douchen. Voor het jaar 2019 betaalt u met kampeerkaart in het laagseizoen slechts € 16,00 voor een tweepersoons overnachting, inclusief elektriciteit, zelfs één huisdier kan gratis mee.

Wilt u een folder van de camping ontvangen?

Wilt u een folder van ons ontvangen? Stuur ons een mail met vermelding van uw adres, maar u kunt deze ook zelf downloaden via het menu. Wilt u meer informatie van het één of ander? Stel uw vraag middels de mail. Wij zullen uw vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Heeft u uw vakantie op onze camping doorgebracht en bent u bereid om uw mening te geven?
Klik op het tentje.

 

Hout sprokkelen in de Morvan voor kampvuur Lekker spelen op het veld, kamperen in de Morvan

Camping des 2 Rives
26-28 Rue de Toulon
71190 Etang sur Arroux
0385823973

Bewaren

Bewaren

Bewaren